Op zoek naar eenjarige hbo opleiding?

 
 
eenjarige hbo opleiding
 
ROC.nl Opleidingen, cursussen, trainingen, vacatures en stages vind je op ROC.nl ROC.nl.
Maak er gratis 1 aan! Er zijn nog geen favorieten toevoegd. Nederlandse Taal NT2. Help / FAQ. Test jouw talent! Uw aanbod plaatsen. Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Test jouw talent! Het aanroepen van de pagina op deze wijze is niet mogelijk.
Opleidingen in Amsterdam Check het volledige overzicht.
Ben je thuis altijd aan het sleutelen aan je auto? En weet je precies hoe alle onderdelen werken? ROC van Amsterdam. Ben jij een echt podiumdier? Doe dan auditie voor de mbo-opleiding Artiest Theater van het ROC van Amsterdam. ROC van Amsterdam. Mensen die ouder worden of gehandicapt zijn, kunnen zich vaak niet helemaal zelf redden. Ze hebben iemand nodig die hen. Hogeschool van Amsterdam. Bestuurskunde bij de HvA bereidt je voor op een baan in een dynamisch vakgebied. Je werkt aan actuele maatschappelijke vraagstukken. Schakelprogramma Accountancy Control. Universiteit van Amsterdam. De Amsterdam Business School biedt bepaalde HBO en WO studenten een schakelprogramma in Accountancy Control aan.
HBO Massage opleiding. E-mailadres. Facebook. E-mailadres. Facebook.
Wellness Massage Week. Wellness Massage Opleiding. Opleiding Yoga Massage. Ayurvedische Massage Opleiding. Opleiding Energetisch Masseur. Nav Social Menu. Je bent hier: Home / HBO Massage Opleiding. HBO Massage Opleiding. Je droomberoep is dichterbij dan je denkt met een hbo massage opleiding. Anand Opleidingen is al 4 jaar op rij beste opleider van Nederland in de categorie sport en vitaliteit. Heb je altijd al van massage je beroep willen maken? Professioneel masseren kan zeer veel voldoening geven. Je hebt letterlijk contact met mensen en kunt iets voor ze betekenen. Maar wist je, dat je al na een eenjarige deeltijd hbo-opleiding als masseur aan de slag kunt?
Verschil tussen hbo-master en wo-master Studiekeuze123 Studiekeuze123.
Dat kan op hetzelfde niveau, maar je kunt ook na je hbo-bachelor een wo-master gaan doen. Dan moet je vaak wel een schakeltraject volgen. Hbo-master of wo-master: het verschil. Opleidingen in het hoger beroepsonderwijs hbo leiden op voor een beroep.
Opleiding Mediumcareverpleegkundige YouChooz.nl.
Na afronding van de opleiding word je Mediumcareverpleegkundige. De beroepsvereniging VVN Medium Care Verpleegkundigen biedt activiteiten, nieuws en andere informatie voor medium care verpleegkundigen. Kijk hiervoor op: www.mediumcare.venvn.nl. Meer informatie over de opleiding? Bekijk dan de website van College Zorg Opleidingen: www.czo.nl.
Deeltijdopleidingen overzicht HBO en WO.
Ze handhaven een flink opleidingsaanbod en trekken behoorlijke aantallen studenten met hun onderwijs. Natuurlijk zijn er ook veel particuliere onderwijsinstellingen die opleidingen in deeltijd aanbieden. Op Deeltijd-opleidingen.nl bieden we een overzicht van alle deeltijdstudies, de locaties en toelatingseisen. Het deeltijdaanbod is in sommige vakgebieden beperkt. Je kunt niet in elke provincie alle deeltijdopleidingen volgen, en in veel universitaire disciplines is er in het hele land maar één aanbieder. Let dus goed op als je een hogeschool of universiteit kiest, of ze jouw opleiding wel in deeltijd aanbieden. En neem ook geen genoegen met aanschuifonderwijs, waar je moet meelopen met colleges voor de voltijd-studenten. Omdat je als studiekiezer niet lukraak voor een opleiding moet kiezen, is een helder overzicht erg belangrijk. Wij bieden daarom een compleet overzicht van alle duale en deeltijdstudies in het hbo en aan de universiteiten. Nieuwsberichten over deeltijdonderwijs. Onderzoek toont belang scriptiebegeleiding deeltijd aan. Recent heeft Topscriptie een landelijk onderzoek uitgevoerd onder hbo en wo studenten in Nederland.
Opleidingen en cursussen als thuisstudie of klassikaal te volgen LOI.
Kies dus nu je opleiding en schrijf je snel in. Meer over deze acties. Online open avond op 27 oktober. Tijdens de online open avond kom je alles te weten over flexibel thuis en klassikaal studeren bij de LOI. Ook krijg je informatie over de MBO en HBO-opleidingen en de beroepsgerichte opleidingen. Daarnaast is er alle gelegenheid om via chat vragen te stellen en je telefonisch persoonlijk te laten adviseren over je studiekeuze. Meld je aan. Groei door met een opleiding die zich aanpast aan jou. Groei door met een opleiding die zich aanpast aan jou. Flexibel onderwijs dat altijd in je leven past. Hogerop komen of je laten omscholen? Hoe je leven er ook uitziet, het kan! Het is een kwestie van gewoon beginnen. En de juiste keuzes maken natuurlijk. Wordt het een kort programma om snel je cv te versterken of ga je voor een volledige MBO of HBO-opleiding? Wil je flexibel thuis studeren of klassikaal, met meer houvast? Wat je ook kiest, bij de LOI studeer je altijd op de meest flexibele manier, word je begeleid door topdocenten en haal je een erkend diploma. Start vandaag en maak je ambities waar!
Opleidingen Hogeschool Saxion.
Soms zijn er zelfs aanvullende toelatingseisen. Bekijk onze studieroutes in het opleidingenoverzicht. Welke titel heb ik als ik ben afgestudeerd? De titel die je na je afstuderen krijgt hangt af van de opleiding die je hebt gevolgd. Bekijk het overzicht van titels die je mag voeren na het afronden van jouw opleiding. Kan ik ook een opleiding in een andere taal volgen? Ja, we bieden ook opleidingen aan in het Engels en Duits.
Bekijk onze opleidingen.
Vacatures en bijbanen. Opleiden van uw personeel. Organisatie en beleid. Werken bij Zuyd. Pers en media. Studeren bij Zuyd. Hulp bij studiekeuze. Sneller je diploma. Cursussen en minoren. Decanen en mentoren. Centres of expertise. Werken en leren. Vind bij Zuyd de opleiding die bij je past! Bekijk onze opleidingen. Alle filters verwijderen.
Overzicht van vertaalopleidingen in Nederland en België Vertaalbureau The Language Lab.
Eenjarige zowel theoretische als praktische vertaalopleiding met diverse keuzemodules en aandacht voor vertaaltools. Vierjarige opleiding die opleidt tot vertaler, ondertitelaar, softwarevertaler of tolk. ITV Hogeschool voor Tolken en Vertalen in Utrecht. 4-jarige deeltijd-opleiding Tolk-Vertaler met als studievarianten vertaler of tolk in de talen Duits, Engels, Frans, Italiaans, Russisch en Spaans.
opleidingen AMACOM.
Wil jij social campagnes opzetten die stuk voor stuk viral gaan, maar weet je niet welke opleiding je hiervoor kunt volgen? Er is een groot aanbod aan studies, cursussen en workshops waar je meer kennis en ervaring over de social/digital advertising business op kunt doen. We hebben een aantal voor je op een rijtje gezet! Er zijn een aantal bekende opleidingen die je klaarstomen voor een carrière als creative bij een advertising agency. Zo kun je bij de Willem De Kooning Academie in Rotterdam een hbo bachelor Advertising volgen, die je opleidt tot een allround Creative Concepter, Art Director, Copywriter of Creatief Strateeg. Ook bij ArtEZ hogeschool voor de kunsten vind je een breed aanbod aan creatieve bachelors, pre-masters en masters. Denk bijvoorbeeld aan een bachelor Creative Writing, Crossmedia Design of Interaction Design. Daarnaast kun je op The New School een hbo-opleiding volgen op het gebied van communicatie, creativiteit en ondernemen.

Contacteer ons