Meer resultaten voor 2 jarige hbo opleiding deeltijd

 
 
2 jarige hbo opleiding deeltijd
 
Deeltijdopleidingen overzicht HBO en WO.
Ofwel omdat je al een baan hebt en graag nog wat meer kennis vergaart met een hbo of wo-opleiding. Of omdat je eigenlijk al meteen na de middelbare school aan het werk wilt, maar toch ook een diploma op zak wilt hebben. Welke opleiding kun je dan het beste gaan doen en bij welke hogeschool? En weet je wel zeker dat die opleiding aan al je wensen voldoet? Met het 10-stappenplan kom je bij de juiste keuze uit. Bekijk het uitgebreide stappenplan voor deeltijdopleidingen. Kan ik een 21 toets doen? Denk je erover om een deeltijdopleiding te doen? Bijvoorbeeld om verder te groeien in je baan? Als je niet het juiste diplona bezit, kan je een 21 toelatingstoets maken. Welke universiteiten hebben opleidingen in deeltijd? Het deeltijdaanbod van reguliere universiteiten is beperkt. Veel universiteiten bieden nauwelijks nog deeltijdonderwijs aan, of laten de colleges samenvallen met het dagonderwijs. Alleen in enkele specifieke vakgebieden zijn er nog studies van enige omvang, met avondcolleges. Je bent dus al gauw aangewezen op het afstandsonderwijs van de Open Universiteit. Je kunt er terecht voor cultuurwetenschappen, rechten, bedrijfskunde, psychologie, milieukunde en informatica.
Hbo bacheloropleidingen deeltijd avondopleiding.
Platform voor professionals. Ontdek de mogelijkheden. Cursussen, trainingen, post-hbo. Werken en studeren. Al werkervaring of diploma? Kosten en regelingen. Blijf op de hoogte. Opleidingen, cursussen en trainingen. Stages en afstudeeropdrachten. TEC for Society. High tech systems and materials. Wat is een lectoraat? Domein Mens en maatschappij. Gezondheidszorg en Technologie egt. High Tech Systems and Materials HTSM. Over Fontys Over Fontys. Wie zijn wij. TEC for society. Nieuws en pers. Werken bij Fontys. Waarom bij Fontys? Ben jij onze nieuwe docent? Ontmoet onze collegas! Fontys en de SDGs. Expertisecentrum circulaire economie. Verbouwingsplannen Eindhoven en Tilburg. Contact en locaties. Zoek op trefwoord. Werken en studeren. Hbo bachelor deeltijdopleiding. Werken en studeren. Online voorlichtingen Fontys Pro. Werkervaring of eerder behaalde diploma's? Kosten en betaling. Wat is een hbo-bachelor opleiding? Een hbo-bachelor is een geaccrediteerde volwaardige hbo-opleiding die opleidt tot bachelorniveau. Het diploma is gelijk aan de hbo-voltijdopleiding en de studie duurt net als de voltijdvariant 4 jaar waarbij je een of twee dagen per week onderwijs volgt, dat kan zijn als avondopleiding of verspreid over verschillende dagdelen. De invulling van het les en praktijkrooster stage verschilt per opleiding. Bekijk alle deeltijd bachelors.
ROC.nl Opleidingen, cursussen, trainingen, vacatures en stages vind je op ROC.nl ROC.nl.
Er zijn nog geen favorieten toevoegd. Nederlandse Taal NT2. Help / FAQ. Test jouw talent! Uw aanbod plaatsen. Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Test jouw talent! Het aanroepen van de pagina op deze wijze is niet mogelijk. Uw aanbod online?
Associate degree Marketing, korte studie op HBO-niveau LOI.
Cluster 2: Marketingcommunicatie. Dit cluster leert je om op basis van communicatiemodellen effectief te communiceren met interne en externe doelgroepen. Daarbij valt bijvoorbeeld te denken aan marketingdoelgroepen of andere doelgroepen die invloed hebben op het beleid van de organisatie. Je onderzoekt de effectiviteit van voornamelijk de externe communicatie van de organisatie. Effectief communiceren Effectief communiceren. In deze module leer je je mondeling en schriftelijk correct en effectief te kunnen uitdrukken. Je bent in staat een tekst te begrijpen, te produceren of samen te vatten binnen een steeds intercultureler wordende context. In deze module maak je kennis met de verschillende vormen van marketingcommunicatie, zoals sponsoring, reclame en social media. Je leert hoe je op basis van een marketingplan een marketingcommunicatieplan opstelt.
2 jarige hbo opleiding deeltijd
Hanze University of Applied Sciences. Degree programme overview. Hanze applied research. Groningen and the Netherlands. share your talent. move the world. Home Contact Cookie policy Privacy Disclaimer Web editing. Copyright 2020 Hanzehogeschool Groningen tel. 31 0 50 595 55 55 e-mail: info@org.hanze.nl.
Deeltijd en duale hbo-bacheloropleidingen, hbo-masteropleidingen en cursussen Hogeschool Utrecht.
Direct naar de inhoud Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de zoekfunctie. Voltijd Deeltijd, duaal en cursussen. Onderzoek Samenwerken Menu. Alle resultaten total label. label label meta. Opleidingen deeltijd en duaal of cursussen. Meeloopdagen en Proefstuderen. Informatie voor ouders. Studeren in Utrecht en Amersfoort.
HBO-opleidingen NCOI Opleidingen en Trainingen.
Dan is het volgen van een HBO Associate Degree interessant voor jou. Je kunt daarna eventueel nog doorstuderen voor een HBO-Bachelordiploma. Jouw praktijk centraal. HBO-opleidingen van Hogeschool NCOI onderscheiden zich door hun praktijkgerichte aanpak. Tijdens de interactieve bijeenkomsten onder leiding van uiterst ervaren docenten wordt telkens een brug geslagen tussen de theorie en de praktijk en je past wat je hebt geleerd meteen toe in je werk. Hierdoor heb je direct rendement van je opleiding. Deeltijd HBO-opleidingen voor werkenden. Bij de opbouw van de opleidingsprogramma's' en de planning houden wij rekening met je specifieke wensen. Daarbij kun je kiezen voor een opleiding in de avonduren, overdag of op zaterdag. Ook bestaat de mogelijkheid een deel van de opleidingen via e-learning te volgen. Een thuisstudie op HBO-niveau volgen, biedt je optimale flexibiliteit waarbij je studeert in je eigen tempo, maar wel de persoonlijke begeleiding krijgt van je NCOI-begeleider en via onze geavanceerde online leeromgeving. Werken en leren op HBO-niveau is daardoor ook voor jou mogelijk. Alle klassikale HBO-opleidingen worden verzorgd door heel Nederland. Zo bieden wij HBO-opleidingen in Amsterdam en Rotterdam, maar ook in bijvoorbeeld Leeuwarden, Zwolle en Maastricht.
Ad Pedagogisch Professional Kind en Educatie Hogeschool KPZ. Ad Pedagogisch Professional Kind en Educatie Hogeschool KPZ.
In je praktijkorganisatie ga je deel uitmaken van een praktijkleergroep. Het streven is om in deze praktijkleergroepen studenten van verschillende opleidingen samen te laten werken en te leren. De gemengde samenstelling van de groep zorgt ervoor dat je leert werken in een interprofessioneel team en kennis krijgt van verschillende contexten. In de praktijk word je begeleid door een praktijkbegeleider en door een praktijkbegeleidend docent vanuit de opleiding. Het functioneren in de praktijk wordt na ieder semester getoetst door middel van een portfolio en een gesprek. De studielast van de opleiding is gebaseerd op een praktijkplaats in de genoemde branches. 468 uur jaar 1. 480 uur jaar 2. 672 uur jaar 1. 640 uur jaar 2. 540 uur jaar 1. 560 uur jaar 2. De opleiding is voorlopig alleen nog in deeltijd te volgen in een daggroep of een avondgroep.
Deeltijdopleiding Marketing Management Associate Degree HBO.
Antwoord niet gevonden? Stel je vraag dan nu hier. Meer opleidingen in Management opleidingen.: Commerciële Economie is bij uitstek de deeltijdopleiding voor verkooptalenten. Marketing, sales en accountmanagement zijn de ingrediënten waarmee je de basis legt voor een carrière in vrijwel elke commerciële functie. Niveau: Bachelor Locaties: Breda Den Bosch Duur: 4 jaar in deeltijd Inschrijven: vóór 31 augustus. Bekijk deze opleiding. Bedrijfskunde Associate degree. Management, Economie en Recht zijn de bestanddelen van deze opleiding Bedrijfskunde deeltijd. En zeker niet toevallig vormen deze items precies de bagage die je mee moet nemen als generalist bij een bedrijf. Niveau: Associate degree Locaties: Breda Den Bosch Duur: 2 jaar in deeltijd Inschrijven: voor 31 augustus.
Ad-Hbo deeltijd.
Associate degree hbo Ondernemerschap deeltijd. Wil je een agrarisch bedrijf overnemen of een bedrijf met veel personeel zelfstandig runnen? Heb je al een aantal jaren werkervaring? Dan past de tweejarige deeltijdstudie Ondernemerschap goed bij je. Een praktische studie die je voorbereidt op het zelfstandig runnen van een bedrijf, waarbij je alles leert over management, marketing, financiën en logistiek. Associate degree Management, Beleid en Buitenruimte deeltijd. Wil je je kennis vergroten en een leidinggevende functie binnen de buitenruimtesector bekleden? Ben je binnen deze sector werkzaam en wil je je verder ontwikkelen? Kies dan voor de tweejarige deeltijdstudie Management, beleid buitenruimte. Hiermee kun je je eigen bedrijfskundige en managementvaardigheden ontwikkelen. Of je nu werkzaam bent als hovenier, bij de gemeente of als voorman: bij deze studie staat doorgroeien en leidinggeven centraal. Als" jij de praktische ondernemer/werknemer bent die tot bloei wilt komen in de agribusiness of buitenruimtesector dan is deze studie iets voor jou!" Over het vakgebied. De opleiding is een variant op de Hbo-opleiding Bedrijfskunde Agribusiness. Na het afronden van de studie ontvang je het getuigschrift Ad Bedrijfskunde Agribusiness.
hbo opleidingen en cursussen met accreditatie van de NVAO.
De doelgroep zijn mensen met een voltooide universitaire of HBO opleiding en werkervaring. Master opleidingen, programmas en masterclasses. Veel cursisten vinden het prettig om de thuisstudie HBO te combineren met klassikaal studeren. Bij een klassikale studie komen de cursisten een of twee keer per maand bijeen in een regionaal kantoor. De samenkomsten zijn stimulerend en geven je een goed inzicht of je mee kunt komen met de studie. NTI heeft twee klassikale opleidingen psychologie en rechten die zelfs wekelijks een bijeenkomst hebben. Klassikale opleidingen LOI. Klassikale opleidingen NTI. Studiefinanciering aanvragen is doorgaans niet mogelijk voor een thuisstudie omdat deze als deeltijdstudie wordt gerekend. Mensen tussen de 30-55 jaar kunnen vaak wel een beroep doen op Levenlanglerenkrediet als ze een deeltijd HBO bachelor/Associate Degree volgen.

Contacteer ons