Zoeken naar opleiding deeltijd

 
 
opleiding deeltijd
 
Opleidingen HZ University of Applied Sciences.
Deeltijd / 2 jaar / NL / Vlissingen. Wil jij naast het geven van patiëntenzorg ook actief een bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorg? Kies dan voor de HZ-opleiding Verpleegkunde in deeltijd en jouw werkdagen zijn gevuld met het zorgen voor en ondersteunen van mensen in de zorg.
Jobs VDAB.
Waar vind je vacatures. Je zoekt werk en wil weten waar je interessante vacatures kan vinden? We geven een overzicht. Van jobbeurzen tot sociale media. Bekijk het overzicht. Sectoren in de kijker. Wil je graag aan de slag in een bepaalde sector? Klik op de sector van je keuze. We bundelden per sector de vacatures, opleidingen en interessante weetjes. Seizoenarbeid land en tuinbouw. Online Jobconnect voor lassers. Werken bij de politie. Eeklo, Stationstraat 87. Jobdate bij Lidl. Lebbeke, Brusselsesteenweg 244. Virtuele Jobbeurs Vlaams-Brabant. Bekijk de volledige agenda. Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Leeromgeving Documenten. Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie. Nuttige links Opleidingscheques voor werknemers Bestel loopbaancheques Arbeidsbeperking Vrijstelling beschikbaarheid Inschrijvingsgeld CVO/CBE Inschrijvingsgeld kunstonderwijs Profieltest. Log in op Mijn loopbaan Schrijf je in als werkzoekende. Agenda Contact Help Werken bij VDAB.
Hogeschool PXL. PXL.
Inschrijven Onze opleidingen. Kom studeren in een creatieve en ondernemende business-school! Ondernemerschap is de motor van onze economie. Voor creatief en eigentijds businessonderwijs moet je bij PXL-Business zijn! Binnen het departement PXL-Digital integreren we op een unieke wijze de clusters Elektronica-ICT en Informatica.
Opleidingen.
Voltijd en deeltijd Groene sector. Docent en kennismanager Consumptieve techniek. Deze bachelor wordt aangeboden in voltijd en deeltijd. Als docent Consumptieve techniek geef je les over de gastvrijheidsindustrie: horeca, bakkerij en recreatie. Je leert leerlingen bijvoorbeeld over koken en bakken, serveren of activiteiten organiseren. Voltijd Consumptieve techniek. Deeltijd Consumptieve techniek. Docent en kennismanager Dienstverlening en Producten. De tweedegraads lerarenopleiding Docent en kennismanager Dienstverlening en Producten DP leidt tot een bevoegdheid voor het vmbo-profiel DP. Aeres Hogeschool Wageningen biedt als enige hogeschool deze opleiding met formele NVAO-accreditatie aan. Voltijd Dienstverlening en producten. Deeltijd Dienstverlening en producten. Onze Associate degree-opleidingen leiden je op tot praktijkopleider in het beroepsonderwijs of bedrijfsleven, of als professional in het bloemenvak.
Opleidingen en cursussen als thuisstudie of klassikaal te volgen LOI.
Hogerop komen of je laten omscholen? Hoe je leven er ook uitziet, het kan! Het is een kwestie van gewoon beginnen. En de juiste keuzes maken natuurlijk. Wordt het een kort programma om snel je cv te versterken of ga je voor een volledige MBO of HBO-opleiding? Wil je flexibel thuis studeren of klassikaal, met meer houvast? Wat je ook kiest, bij de LOI studeer je altijd op de meest flexibele manier, word je begeleid door topdocenten en haal je een erkend diploma. Start vandaag en maak je ambities waar! Vind je opleiding in 4 stappen! Tot 13 nov. Online open avond op 27 oktober. Corona en studeren bij de LOI. Alle opleidingen van de LOI gaan gewoon door. Thuis een opleiding volgen is bij de LOI immers heel normaal. In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus zullen de bijeenkomsten van onze klassikale opleidingen voorlopig zoveel mogelijk via virtual classrooms plaatsvinden. Alleen de bijeenkomsten die niet online georganiseerd kunnen worden, zullen op locatie plaatsvinden. Voor meer informatie over de Corona-maatregelen verwijzen wij je naar de veelgestelde vragen.
Deeltijd en duale hbo-bacheloropleidingen, hbo-masteropleidingen en cursussen Hogeschool Utrecht.
Voltijd Deeltijd, duaal en cursussen. Onderzoek Samenwerken Menu. Alle resultaten total label. label label meta. Opleidingen deeltijd en duaal of cursussen. Meeloopdagen en Proefstuderen. Informatie voor ouders. Studeren in Utrecht en Amersfoort. Studeren aan de HU. Studiekeuze deeltijd, duaal en cursussen.
Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Deeltijd Parttime studeren. Vaak in de avonduren. Duaal Combinatie van werken en leren. Alkmaar Amsterdam Delft Den Haag. Diemen Dordrecht Haarlem Rotterdam. Geen opleidingen gevonden. Heb je nog geen idee wat je wilt studeren? Wij helpen je op weg! Hulp bij studiekeuze.
Pabo deeltijd Viaa.
Benieuwd naar de Pabo deeltijd? Wil je meer weten over de opleiding Pabo in deeltijd, het zij-instroomtraject of één van de andere routes? Neem dan contact op met opleidingsvoorlichter Martijn van Nieuwenhuizen. Of bel en stel je vraag rechtstreeks aan één van onderstaande docenten over onze verschillende routes.:
Deeltijd studeren in het hbo.
U bent hier: Home Opleiding Studeren in het hbo Varianten: voltijd, deeltijd en duaal Deeltijd studeren in het hbo. Deeltijd studeren in het hbo. Deeltijdstudenten kom je in alle leeftijden tegen. Wie in deeltijd studeert, heeft in elk geval al een baan en soms ook een aantal jaar ervaring in de werksoort waar de studie toe opleidt.
Deeltijd Theologie CHE.
Download overzicht lesdagen deeltijd eerste halfjaar 2020-2021. Download overzicht lesdagen deeltijd tweede halfjaar 2020-2021. Het leren binnen de deeltijdopleiding van de CHE wordt gestuurd door leeruitkomsten, die geclusterd zijn in modules. In elke module komen andere onderwerpen aan bod. De modules voor de opleiding Theologie zien er als volgt uit.:
Deeltijdopleiding DUO.
Geld voor school en studie. Home Zoek Login. Zoek Log in. Naar Geld voor school en studie Deeltijdopleiding. Als u een opleiding in deeltijd volgt, hebt u geen recht op studiefinanciering. U kunt wel onder bepaalde voorwaarden een tegemoetkoming voor deeltijders aanvragen.

Contacteer ons