Meer resultaten voor pedicure opleiding

 
 
pedicure opleiding
 
Pedicure Opleiding Wellness Academie.
Na afloop van de opleiding ontvang je een diploma pedicure. Bij deze opleiding ontvang je ook gratis een thuisstudie ondernemersvaardigheden! Je kan kiezen tussen 3 verschillende lesindelingen.: Avondreeks: 16 weken 1 lesavond per week 18u30 tot 22u30. Dagreeks: 10 weken 1 lesdag per week van 10u tot 16u. Summerschool: 10 dagen Meerdere lesdagen per week van 10u tot 16u. Bloed en lymfestelsel. Huid en nagelaandoeningen. Voet en teenafwijkingen. Instrumenten en productenleer. Hygiëne en gezondheidsleer. Praktijk pedicure basis. Mogelijkheid tot gespreide betaling in 2 termijnen 50% 50%. Enkel de summerschool kan niet in termijnen betaald worden. Deze dient 14 dagen voor aanvang 100% betaald te worden. Subsidies in Vlaanderen.: KMO-Portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 30% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO. Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Toon overige locaties. Amsterdam Nederlandse leslocaties blijven toegankelijk voor Belgen zonder test of quarantaine verplichtingen.
Pedicure opleiding SlendersBeauty.
Dan is de pedicure opleiding misschien wel iets voor jou! Op 24 augustus begint bij SlendersBeauty de opleiding tot pedicure, gegeven door professionele docentes van Pedikon. Met de basisopleiding Pedicure MBO-niveau 3 kan je voeten en voetproblemen verzorgen en behandelen.
Cosmetische Pedicure workshop ProNails opleidingen voor nagelstylisten.
Behaal dus snel je SOS Pedicure Certificaat en laat iedereen kennis maken met je nieuwe service! Schrijf je snel in om je plaats te reserveren! Bekijk alle producten. Bekijk alle producten. Welke opleiding past bij jou? Welke opleiding past bij jou?
Pedicure opleidingen met diploma of certificaat Jolange Opleidingen.
Heb jij het erkend branchediploma Pedicure Niveau 3 behaald? Specialiseer jezelf dan naar een medische pedicure op niveau 4 in slechts 17 weken! De opleiding Medische Pedicure in losse modules volgen? De module Risicovoet is een verplicht onderdeel van Medische Pedicure.
Pedicure Stichting opleidingsinstituut Kosmos Eindhoven, Maastricht, Tiel.
Klik bovenaan deze tekst op een volgende tab voor meer informatie: Introductie, Programma, Vooropleiding Kosten, Locaties en Data, Veel gestelde vragen, Vervolg cursussen. BRANCHEDIPLOMA PEDICURE niveau-3. Branche kwalificatiedossier Voetzorg Pedicure niveau-3 en Medisch Pedicure niveau-4, Bravo 2017. Examinering door de erkende externe exameninstelling Exuive. Startmomenten opleiding in overleg.
Een opleiding tot pedicure Mens en Samenleving: Opleiding en beroep.
Een pedicure moet dus alles weten van de voeten en het voorkomen en verhelpen van voetklachten, maar moet ook advies kunnen geven over de verzorging van je voeten. Opleiding tot pedicure. Omdat pedicure een zeer praktisch gericht beroep is, zal een goede opleiding tot pedicure niet alleen theorie bevatten maar ook praktijk.
Hoe word je pedicure? Opleiding tot medisch pedicure.
Met de kennis en ervaring die je tijdens de opleiding op doet, kun je alle mogelijke voetbehandelingen uiteindelijk zelf als pedicure uitvoeren. Voor het volgen van een opleiding tot pedicure wordt er onderscheid gemaakt tussen een medisch pedicure en niet medisch pedicure.
Bravo Branchediplomering voetzorg.
Stichting Bravo geeft met ingang van 1 januari 2018 de diplomas pedicure en medisch pedicure in eigen beheer af. Het branchediploma Pedicure is door het Nationaal Coördinatiepunt NLQF ingeschaald op NLQF-niveau 3. Het is daarmee qua niveau gelijk aan het mbo-3 diploma Pedicure.
Opleidingen Gelders Opleidingsinstituut.
Gescheurde, verkleurde of ingroeiende nagels komen veelvuldig voor in de praktijk van de voetverzorger / pedicure. Tijdens deze opleiding leert u met behulp van een aantal methoden hoe u diverse problemen van de nagels kunt verhelpen. Start 07 april 2020.
Pedicure Tilburg Opleidingen Pedicure, Schoonheid en Massage.
Opleiding Pedicure en Medisch Pedicure ROC Midden Nederland.
Opleiding Pedicure en Medisch Pedicure. Dit studiejaar nog starten? Branchediploma Pedicure en Medisch Pedicure. Door de vergrijzing van Nederland zijn er steeds meer mensen die behoefte hebben aan een goede voetverzorging. De behandeling van een pedicure bestaat naast de verzorging van de voeten ook uit het geven van een goed advies en preventief werken om klachten in de toekomst te voorkomen.

Contacteer ons