Zoeken naar basisopleiding

 
 
basisopleiding
 
Basisopleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening SPH NHA.
Volg de Basisopleiding SPH en leer hoe je mensen het beste kunt helpen. Een zeer dankbare taak. Wil je SPH studeren maar heb je nog geen tijd voor een stage en een afstudeeropdracht? Kies de Basisopleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Je rondt de opleiding in circa zes maanden af.
SVS Opleiding niet gevonden.
010 29 31 000. Inloggen Mijn SVS. Opleiding niet gevonden. De opleiding die u probeert te bekijken bestaat niet. Algemene voorwaarden B2B. Algemene voorwaarden consument. Privacy statement / Disclaimer. Volg ons op.: Postbus 288, 2900 AG Capelle aan den IJssel.
Mediator worden? Volg onze mediation opleiding.
Basisopleiding tot Mediator. Goed inzicht gekregen in de kracht van mediation, proces geleerd, diverse nieuwe technieken geleerd, goede basis. Basisopleiding tot Mediator. Ik heb een mooie basis aan kennis en vaardigheden gekregen en weet wat mediation inhoud. Basisopleiding tot Mediator.
Basisopleiding Verandermanagement Opleidingen SBE Executive Education Vrije Universiteit Amsterdam.
Professionals die zich verder willen bekwamen en hun kennis willen aanscherpen en dat bij voorkeur doen met de best beschikbare kennis, materialen en gereedschappen én in het gezelschap van andere gedreven professionals. De Basisopleiding Verandermanagement in het kort. 6.800, exclusief arrangementskosten á 565.,
De basisopleiding. ACT opleiding SeeTrue ACT opleiding.
De basisopleiding ACT heeft een totale studiebelasting van 75 werkuren, waarvan 36 contacturen. Dit is exclusief de dagelijkse meditatie en andere ACT-oefeningen voor thuis. Deze basisopleiding ACT zal de zes zuilen van Acceptance and Commitment Therapy uitleggen aan de hand van demonstraties en vooral; veel zelfonderzoek.
MBO Basisopleiding Wikipedia.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen. De mbo Basisopleiding of Basisopleiding is een officieuze onderwijsvorm. Een Basisopleiding is een verkorte vorm van een mbo-opleiding waarvoor geen vooropleidingseis geldt. Met name aanbieders van afstandsonderwijs bieden basisopleidingen aan als oriëntatie op een mbo-opleiding.
Basisopleiding Personeel en Organisatie I ISBW ISBW.
Wil je dit met iemand delen? Basisopleidingen MBO-niveau Een basisopleiding is een praktijkgerichte opleiding op MBO-niveau en duurt 4-6 maanden U gaat aan de slag met vaardigheden en kennis die u al tijdens de opleiding kunt gebruiken in uw werk.
Basisopleiding Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
06 10 45 38 04. Als je op zoek bent naar een praktische en direct toepasbare basisopleiding op het gebied van coaching, dan is deze opleiding de juiste keuze. Je leert de basis van het coachen en je gaat aan de slag met rollenspelen.
Mediation opleiding mediator worden met onze basisopleiding.
Volg onze basisopleiding mediation! Mediation is een uitermate intrigerend veelzijdig en uitdagend vak. Wilt u graag mediator worden? Dan is het een vak dat intensief van A tot Z geleerd en geoefend moet worden. De bijbehorende technieken worden constant aangescherpt gecontroleerd en vernieuwd zodat ze voldoen aan de laatste ontwikkelingen en vragen vanuit de maatschappij. Mediation heeft ons hart en dat is terug te vinden in al onze trainingen zo ook in de basis mediation opleiding. Onze basisopleiding mediator biedt u naast een gedegen opleiding tot mediator ook een stevige basis.
Basisopleiding Belastingen voorheen BMLO Bestuursacademie.
Of u nu werkt op een afdeling Belastingen of op een gemeenschappelijk belastingkantoor: uw werk vraagt dat u goede kennis van en inzicht in lokale belastingen heeft. In deze basisopleiding komt het brede spectrum van lokale belastingen aan de orde: heffingen, inning en invordering en de WOZ en OZB.
Basisopleiding Zorgcoördinator KPC Groep.
KPC Groep biedt ondersteuning met een speciaal opleidingsprogramma. De basisopleiding voor zorgcoördinatoren in het voortgezet onderwijs, praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs richt zich op de vijf kerntaken van de zorgcoördinator. Deze opleiding bieden we zowel incompany als op basis van open inschrijving aan.

Contacteer ons