Resultaten voor mbo

 
 
mbo
 
MBO Utrecht Echt iets voor jou?
Over MBO Utrecht. Over MBO Utrecht. Vragen over de start van het nieuwe schooljaar? Check hier alle info! Nog geen opleiding gekozen? We helpen je graag! De start van je opleiding. Houd mij op de hoogte. Studiekeuze-events volgend schooljaar. Bekijk ons volledige aanbod. Nog geen opleiding gekozen? We helpen je graag! Veelgestelde vragen coronavirus. Schoolkosten en DUO. Informatie voor bedrijven.
MBO platform Rotterdam Rijnmond.
Welkom op de website van het MBO Platform Rotterdam-Rijnmond. Het MBO Platform is een samenwerkingsverband tussen de Nederlandse Vereniging van Schooldecanen en Leerlingbegeleiders NVS-NVL, mbo-scholen rocs, aocs en vakscholen uit de regio Rijnmond, en de stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SBB.
De Meerwaarde.
Op De Meerwaarde in Barneveld MBO locatie De Meerwaarde kun je een MBO-opleiding volgen in diverse vakgebieden. De Meerwaarde werkt voor het aanbod van MBO-opleidingen samen met MBO Amersfoort en ROC A12. De opleidingen die op MBO locatie De Meerwaarde worden gegeven, zijn veelal BBL-opleidingen Beroeps Begeleidende Leerweg.
Studers alles draait om het MBO!
Alles voor jouw opleiding. Ook 2e hands studieboeken. Voor studenten Voor het onderwijs. Artikel is toegevoegd aan je winkelwagen. Bestel jouw mbo-pakket. Kopieer en plak hier je boekenlijst. Zoek binnen bestaande lijsten Maak mijn lijst. Simpel zelf regelen. Vind, wijzig en regel alles in Mijn Studers.
Aeres MBO.
Aeres MBO is een veelzijdige opleider in het groene mbo. Aeres MBO is onderdeel van Aeres en werkt al jaren samen met de andere kennisinstellingen binnen Aeres. De kennisgebieden van Aeres MBO zijn dierverzorging, bloem, groen styling, voeding, biologisch-dynamische landbouw, groene ruimte, toegepaste biologie, paard en veehouderij.
Wat is mbo?: Regio College.
Door deze manier van leren ontwikkel je je op het mbo tot een goede vakman of vakvrouw die deskundig is om het beroep uit te oefenen. Met welke kosten krijg je te maken als je gaat studeren in het mbo?
Onze mbo opleidingen Curio.
Twijfel jij tussen een aantal mbo-opleidingen op niveau 2 en kom je er maar niet uit? Weet je nog niet zeker welke leerweg bol of bbl het beste bij jou past? Of heb je door omstandigheden extra hulp nodig tijdens het volgen van een mbo 2-opleiding? Dan past Curio mbo breed bij jou. Bekijk hier onze entree opleidingen. Lees meer over mbo breed.
JOB Voor mbo-studenten.
JOB MBO is dé landelijke jongerenorganisatie die mbo-studenten een stem geeft in het onderwijs. Het bestuur van JOB. Publicaties door JOB. Alles over JOB. JOB ondersteunt studentenraden door trainingen en advies te geven. Op deze pagina staat alle informatie die de studentenraad nodig heeft!
MBO-today De MBO-krant online.
Neem dichtgetimmerd stagestelsel op de schop, zo luidt de kop van een opiniebijdrage van stagedeskundige Maarten Brand in de Volkskrant. Volgens Brand, auteur van Het grote stageboek voor werkgevers, moet het huidige systeem van erkenningen van leerbedrijven worden versoepeld. Op dit moment krijgen werkgevers die als leerbedrijf erkend worden alleen het recht om voor een bepaald type opleidingen een stage aan te bieden.
mbo Deltion College.
De praktische kennis en ervaring van het mbo, zorgen ervoor dat de theorie op het hbo makkelijker te volgen is. Zij zijn via het mbo goed voorbereid op doorstuderen aan het hbo en leren bijvoorbeeld al vroeg bij Deltion om verantwoordelijkheid te dragen.
Les op afstand in het mbo.
De selectie van de tools werd bepaald door de mate waarin ze gangbaar zijn binnen het mbo. Gevolg is dat niet alle leveranciers evenveel aandacht krijgen. Ter illustratie: vrijwel alle mbo-instellingen gebruiken Microsoft Teams en dus komt deze software veel aan bod.

Contacteer ons