Resultaten voor management opleiding hbo

 
 
management opleiding hbo
 
Deeltijd Management CHE.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Overstap mbo naar hbo. Bedrijven en instellingen. Wat kan de CHE voor u betekenen? Studenten in jouw bedrijf. Partners en netwerken. Onderzoek bij de CHE. Studeren op de CHE. Over de CHE. Werken bij de CHE. Dat vraagt om een mix van persoonlijke skills, leiderschapsvaardigheden én kennis van bedrijfsprocessen. Wil jij daarin groeien? Dan bieden wij precies de stevige post-hbo managementopleiding die jij zoekt! In hoog tempo komt een scala aan onderwerpen voorbij. Van persoonlijk leiderschap tot communicatievaardigheden, strategisch management en beleidsontwikkeling.
Opleiding Middle Management. Logo HAN. Logo HAN. Logo HAN.
samenstellen en ontwikkelen van teams. De lessen van de opleiding Middle Management vinden plaats op woensdagavond 18.30-21.30 uur. Op 2 december 2020, 20 januari 2021 en 10 maart 2021 is er overdag les van 9.00 16.00 uur. De opleiding Middle Management bestaat uit 16 dagdelen.
Opleidingen Management opleiding in Nederland.
HBO Bachelor Management spec Kinderopvang. NCOI Opleidingen Diverse locaties in Nederland. De kinderopvang is constant in ontwikkeling en heeft behoefte aan goed opgeleide, professionele managers. In deze opleiding leert u sturing te geven aan deze ontwikkelingen en kunt u uw organisatie pr. HBO Manager Kinderopvang.
Watermanagement HZ University of Applied Sciences.
Kies bijvoorbeeld voor de anderhalf jarige master River Delta Development van de HZ, Hogeschool Rotterdam en Van Hall Larenstein en behaal in viereneenhalf jaar tijd zowel je hbo bachelor als je masterdiploma behalen. Werkgevers vinden dit extra interessant, omdat je zowel praktisch als analytisch opgeleid bent. Het driejarig traject van Watermanagement is Engelstalig. Om in het tweede semester te kunnen starten in het driejarig traject dien je gemiddeld een 75, of hoger op je cijferlijst te hebben staan. Is dit het geval dan bekijk je tijdens een gesprek met je Studieloopbaancoach of het driejarig traject past bij je wensen en eisen. Als je je aanmeldt voor de opleiding Watermanagement word je uitgenodigd voor een studiekeuzegesprek.
Bekijk al onze management opleidingen NTI Management.
HBO Bachelor Business IT en Management Wil jij inspelen op de stijgende vraag naar bedrijfskundige informatica professionals? Dan is de hbo-opleiding Business IT Management iets voor jou! Vanaf 23000, p/m. HBO Bachelor Bedrijfskunde MER ook Klassikaal. Opleiding HBO Bedrijfskunde MER studeren in deeltijd?
Kies je HBO opleiding NHL Stenden Hogeschool.
Vind jouw opleiding. 1 8 van 148 resultaten. Academische pabo Bachelor, voltijd. Accountancy Bachelor, voltijd. Economie en Management. Accountantsopleiding met oriëntatie Accountancy-MKB post-hbo Post-hbo, leergang. Economie en Management. flexibel, 2 jaar. Ad Commerciële Economie Associate degree, voltijd. Economie en Management.
Deeltijd Management HBO Opleidingen Avans Deeltijd.
Je wilt leidinggeven, verantwoordelijkheid nemen en sturing geven. Verder lezen HBO Management. Voor welke opleiding je kiest is afhankelijk van je ambitie en je carrièrewensen. Heb je meer interesse in een commerciële functie of trekt algemeen management je juist? Eén ding is zeker: met de deeltijd managementopleidingen van Avans Deeltijd kom je verder in je loopbaan. Bekijk hieronder onder andere de deeltijd opleiding Human Resource Management en de deeltijd opleiding Bestuurskunde. Commerciële Economie is bij uitstek de deeltijdopleiding voor verkooptalenten. Marketing, sales en accountmanagement zijn de ingrediënten waarmee je de basis legt voor een carrière in vrijwel elke commerciële functie. Niveau: Bachelor Locaties: Breda Den Bosch Duur: 4 jaar in deeltijd Inschrijven: vóór 31 augustus. Bekijk deze opleiding. Bedrijfskunde Associate degree. Management, Economie en Recht zijn de bestanddelen van deze opleiding Bedrijfskunde deeltijd. En zeker niet toevallig vormen deze items precies de bagage die je mee moet nemen als generalist bij een bedrijf. Niveau: Associate degree Locaties: Breda Den Bosch Duur: 2 jaar in deeltijd Inschrijven: voor 31 augustus.
HBO-bachelor Management, titel Bachelor of Arts LOI.
De opleiding HBO Middle Management van LOI Hogeschool geldt als toelatingsprogramma voor deze bachelor. Op basis van het behaalde diploma kun je doorstromen naar de volledige bachelor. Je moet op het moment van doorstromen wel 21 jaar of ouder zijn.
Onze Business Management studies De Haagse Hogeschool.
Hoe verminder je verzuim in een organisatie? En hoe help je medewerkers bij hun professionele ontwikkeling? Tijdens de vierjarige opleiding Human Resource Management aan De Haagse ontdek je hoe jij als HRMer organisaties helpt veranderen én verbeteren. Bekijk de opleiding.
Opleidingen in Management en Organisatie, HBO Bachelor.
Management en Organisatie, HBO Bachelor. Hier vind je opleidingen die overeenkomen met de zoekopdracht" Management en Organisatie, HBO Bachelor" Klik op een opleiding in de lijst, kom meer te weten over de opleiding en vraag informatie aan bij de onderwijsinstelling.
Hbo-opleiding toerisme Breda University of Applied Sciences.
Heb je je vwo-diploma op zak en voldoe je aan de toelatingseisen? Dan kom je in aanmerking om de opleiding Tourism Management NL in drie jaar te doen. Ook wanneer je in het bezit bent van een hbo of wo-propedeusediploma van een economische opleiding kun je in aanmerking komen voor het versnelde traject.

Contacteer ons