Verzorging

 

Huidverzorging in kunststoffen – waarom geen huiden? De nieuwe huidverzorgingsproducten zien er ongeraffineerd en eigen aan de natuur uit, alsof de vrouw er nog nooit zo mooi heeft uitgezien.

Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam – en het is ook zeer gevoelig. Je beseft het misschien niet, maar je huid vereert je voor voeding. Het is een van de eerste dingen die een arts op uw scan zal zien. Het is een weerspiegeling van uw innerlijke gezondheid. Sproeten, ouderdomsvlekken en zwangerschapsmasker zijn klassieke tekenen van huidkanker. Kunnen we het ons echt veroorloven dit probleem te negeren? Het antwoord is eenvoudig – dat kunnen we niet. Er is iets genaamd de wangedrag vrije opvallende nummer 1. Kijk naar de huid voordat je koopt.

2. ronduit vreemde ingrediënten in huidverzorgingsproducten, omdat ze stoffen bevatten die niet natuurlijk zijn. Gezichtslaser voor het verwijderen van ouderdomsvlekken en zonnevlekken is een van de nieuwste innovaties. Het is nauwkeuriger dan elk product dat u momenteel kunt kopen. Wat is het verschil tussen gezichtslaser en laserontharing? Zie het als volgt. Laserbehandeling is een manier om de melanine in de huid te doden. Maar het kan ook de huid soepel maken. Het verschilt ook van persoon tot persoon. Soms is de ontharing niet zo opvallend als bij gezichtslaser. De andere ontharingsproducten kunnen minder krachtig zijn. De haren die worden verwijderd uit uw huid met manier van laser kan worden van verschillende sterkte. Maar het zal afhangen van de arts en uw huid competentie. Deze behandeling is zeer nuttig voor de gevoelige huid.

3. economie wereldwijd – hoe het verschil te beheren? Stelt u zich eens voor dat u naar een dure salon gaat en honderden euro’s betaalt voor een enkele ontharingssessie. Is er een garantie dat het haar niet terug zal groeien? Zal de salon sluiten? Krijgt u korting of gaat uw tarief omhoog? Persoonlijk heb ik ervaren de eerste hand de voordelen van gezicht laser ontharing en ik heb duizenden dollars bespaard uit van te duur salon diensten. Als u hulp met economie nodig hebt, onderzoek voor uzelf aangezien er vele onderzochte en best verkopende verkopers online zijn die u kunnen helpen.

Heel ironisch is dat ontharen populairder is dan ooit, maar dat veel mensen zich er nog steeds voor schamen. Ouders zijn bang dat hun kinderen leren hoe ze haren van hun huid kunnen verwijderen. Vrouwen met harige benen zijn bang dat ze jeuk krijgen als ze zich bukken om zich beter te kunnen scheren. Ologen zijn het erover eens dat laserontharing niet meer weg te denken is, maar de acceptatie ervan wordt elke dag groter. Voor veel mensen, vooral vrouwen, is de keuze voor ontharing een knelpunt. Ongewenst haar kan gewoon het gevolg zijn van een hormonale onevenwichtigheid of medisch veroorzaakt zijn. Hoe dan ook, ontharen is voor iedereen voordelig en het is nu gemakkelijker en betaalbaarder dan ooit om ongewenst haar te verwijderen.

Als je nog nooit laserontharing hebt geprobeerd, raad ik het je ten zeerste aan. De voordelen zijn ongelooflijk en als je het goed doet, zal niemand ooit weten dat je het hebt gehad. Maar, hoe weet je of het zo’n succes wordt? Laserontharing is anders dan alle andere ontharingsmethoden. Sommige kunnen permanente haarreductie garanderen, maar laser kan dat niet. Als het correct wordt gedaan, zal niemand ooit merken dat u er een had.

Het is belangrijk om de verschillen tussen laserontharing en andere methoden eerder te kennen, zodat u begrijpt waarom laserontharing wel kan werken en andere methoden niet. Bovendien kunt u vóór de ingreep al uw vragen stellen als u zich zorgen maakt. De technicus zal er altijd zijn om uw vragen te beantwoorden.

De technicus gebruikt een hand-gehouden laser op uw huid. De laser bestaat uit licht dat de huid binnendringt en zich op het haarzakje richt. De intense hitte beschadigt het haarzakje waardoor het vermogen om haar te laten groeien wordt aangetast. Technici zorgen ervoor dat de laser correct is gekalibreerd. De technicus gebruikt een koelgel om het gebied te beschermen en de operator om de huid niet te verbranden tijdens de procedure. De gel wordt aangebracht na elke puls van de laser. Het is een goed idee iets bij de hand te hebben om de huid tijdens de procedure af te koelen. Voor de meeste mensen is het belangrijk om een plaatselijke verdoving te hebben zodat ze zich comfortabel voelen tijdens de procedure.

Het is belangrijk te begrijpen dat laserontharing alleen effectief is bij mensen met een zeer lichte huid. Het werkt het beste bij mensen met een “Cosmetisch berekend risico” die zich binnen één of twee niveaus van de zon bevinden volgens de richtlijnen van de FDA.

De risico’s van laserontharing zijn zeer gering, maar als u die risico’s kent, kunnen u en uw arts beter beoordelen of u een goede kandidaat bent voor laserontharing.