Verzorging

Bedrijven adverteren gewoonlijk niet voor de detailhandel met welke producten zij hun cosmetische producten maken. Sommige bedrijven verkopen echter wel rechtstreeks aan het publiek, en sommige van die bedrijven willen niet adverteren voor de detailhandel. Er zijn enkele cosmeticabedrijven die, op enkele uitzonderingen na, niet willen adverteren voor de detailhandel. Een van de uitzonderingen is het bedrijf dat bekend staat als MAC Cosmetics, dat als handelsmerk sinds 1985 reclame maakt voor de MAC cosmeticalijn van make-up.

MAC Cosmetics bemiddeld door Frank Angelo enMac Cosmetics Inc. begon in 1985 met het ontwerpen en vervaardigen van herenmake-up. Oorspronkelijk was het bedrijf gericht op exclusieve professionals in schoonheidssalons, maar het heeft zijn productlijn uitgebreid en biedt zijn diensten nu ook aan consumenten aan.

Volgens het bedrijf kwam de inspiratie voor de originele MAC cosmeticalijn van make-up van een bezoek aan de MAC Cosmetics Studio, die elk jaar een wereldberoemde expositie houdt tijdens de MAC Studio Tour. Op de tentoonstelling zijn modellen te zien die MAC make-up dragen, en artiesten die make-up en special effects make-up gebruiken om op te treden voor acts over de hele wereld.

Een van de oorspronkelijke MAC cosmetics artiesten, Frank Angelo, was een visagist bij de originele televisieshow,shopring iemand bedoeld om de nieuwe visagist te worden bij de televisieshow Angel. Angelo werkte als make-up artiest aan verschillende TV shows, en ging daarna aan films en andere features werken. Hij werkte ook aan verschillende films, waaronder Halloween, Mine, en The Devil Wears Prada.

In 2006 won MAC cosmetics de Vogue Young Fashion Award. Designer Cosmetics Editor Michelle Trachtenberg en zeven anderen kwamen in aanmerking voor de prijs en kozen MAC als theiroodies.

Als je dit jaar naar Halloween gaat kijken, is het misschien tijd om ervoor te zorgen dat je make-up van MAC Cosmetics is. Ze hebben een heleboel coole make-up ontwerpen voor u om uit te kiezen, en als je $ 60,00 betalen voor een kit, het is een kleine investering om je gezicht te beschermen.

 

Lees meer

Wellness producten

Beauty producten