Kapper Roosendaal

Het is zaterdagmorgen en het gezin is op de wekelijkse broodrepetitie. De kinderen willen graag leren over de ophanging van de auto en welke schoolbus waarheen gaat. De volgende les is over vijf minuten. Ik heb net de dag met het gezin doorgebracht en ik voel me zelfverzekerd. Misschien stellen de kinderen me vragen over werk en kan ik ze beantwoorden. Misschien zullen ze me vragen over schoonheid en kan ik ze een uur geven om te ontspannen en te genieten. Dat is het leven van een kapper.

Mijn zelfvertrouwen is door mijn werk enorm toegenomen en ik voel me gezegend. Ik bereik nu de werk- en levensdoelen waar ik hard voor heb gewerkt.

Elke dag, het duurt 18 uur. Ik werk 5 dagen per week, 365 dagen per jaar. Ik heb al meer dan 17 jaar geen dag vrij gehad in overetitie. Ik neem geen vrije tijd. Ik doe geen overuren. Wat kost het me? Huur, water, elektriciteit, gas… het komt allemaal bij elkaar. Ik betaal momenteel $ bitter weinig inkomstenbelasting; zelf verzekerd, ik ben latex-vrij. Ik neem geen vakantie. Eten is een constante strijd. Proberen om gezonder voedsel te krijgen is een strijd. Ik vraag me constant af, waarom eet ik dit, is dit niet gezond genoeg, hoe krijg ik genoeg vitaminen binnen, hoe krijg ik genoeg eiwitten binnen, krijg ik wel genoeg zink binnen?

De beste voedingsdeskundige zegt dat 10 porties van het een of ander per dag genoeg is. Ik zeg dat 15 porties genoeg is. Als je meer wilt, is dat OK. Wil je meer? Neem dan meer.

Ten eerste, stop met fast food. Dit is geen maaltijd, een paar stukjes van het menu. Het is voedsel dat niet biologisch geteeld is, niet geoogst van de aarde. Ken je de deksels op de zakken bevroren vlees? Dit is geen voedsel voor mensen, het is voedsel voor boerderijdieren. Je ziet de botten. Dit is niet natuurlijk, het is geen Wakame.

Dan de kussens rechts van de bank en de rijen links. Dan de stoelhoezen en dan de handdoeken. Gooi de handdoeken niet weg. Bij al die extra van hun zitten handdoeken die niet 100% katoen zijn. Ze zijn het afval aan het verwerken of behandelen. Het is niet de bedoeling dat je er iets van eet. Het hoort afval te zijn.

Vervolgens moet u de supermarkt links laten liggen. Uw Constant-banden moeten u niet onder druk zetten om over-the-counter-boterikels en gedroogde bloemen te kopen. Deze bevatten weinig calcium en zijn misschien niet zo effectief als die uit de zuivelwinkel. Ik wil niet zien wat er dan overblijft.

Als laatste ga je je haar een intense massage geven met jojoba olie. Net als wanneer je haar droog is, geef je het een beetje honing en dan breng je het in model, klem je het vast en sluit je de kleur in met vitaminen en proteïnen.

De jojobaolie is het haarverzorgende bestanddeel dat je haar beschermt tegen beschadiging en het glanzend en gezond maakt. Hoe doe je dat? Je brengt het aan op het haar met behulp van een watje.

Zo eenvoudig is het. Het is fijn om een product te hebben dat niet op dieren is getest, want dat betekent dat er bij de ontwikkeling geen dieren zijn geschaad.

Lees meer:
Kapsalon Roosendaal
Kapster Roosendaal