Black hair kapper Rotterdam

 

Hallo iedereen, ik hoop dat jullie weekend geweldig was! Ik heb zeker genoten van het mijne. Dus we hebben hard gewerkt om ons klaar te maken voor jullie en konden geen tijd vinden om te relaxen en van ons weekend te genieten! Vandaag heb ik wat leuke tips voor jullie om ervoor te zorgen dat je haar er geweldig uitziet!

SLEEK IT UPICS! De lokken van vandaag beginnen “SLEEK” te worden! Als je haar slap en vet aanvoelt, gebruik dan een spray-geurende conditioner om de overtollige olie weg te spoelen. Als je slap haar hebt, kun je een volumizing mouse of Reconstructor gebruiken om je haar wat leven en volume te geven. Door de overtollige olie te verwijderen, krijgt u meer beweging en controle in uw haar en voorkomt u pluizig en loshangend haar. Gebruik warmer water om te wassen. Warmer water duwt olie in de haarporiën en opent de natuurlijke poriën, zodat het haar kan “ademen”. Een warmer haarolieniveau is goed voor het behoud van een gezonde hoofdhuid en haarfollikel. De olie zal het haar hydrateren en voorkomen dat het broos wordt en breekt.

Gebruik één keer per week een zuiverende shampoo om product resten die zich op de haarschacht kunnen ophopen, te verwijderen. Dit zal uw haar een nieuwe start geven. Overmatig verven en permanenten kan het haar beschadigen. Probeer af en toe het föhnen en kammen te verminderen door een paar eetlepels shampoo te vervangen door appelciderazijn.

Probeer föhnen, strijken en permanenten zo veel mogelijk te vermijden. Als u dit toch moet doen, zet de temperatuur dan laag en gebruik een professionele föhn. Beperk het gebruik van verwarmde apparaten in uw haar. Voorbeelden zijn föhns, steil tangen, krultangen. In plaats van een haardroger te gebruiken, kunt u beter een professionele droger gebruiken.

Te veel shampoo gebruiken is een grote NEE voor black hair verzorging. Kies een zachte shampoo die past bij de behoeften van je haar. Een shampoo die te alkalisch is, kan de hoofdhuid en het haar uitdrogen. Dit kan het haar broos en pluizig maken. Verminder het gebruik van gewone haar conditioners. Gebruik in plaats van conditioners speciale verzorgingsproducten van de salon. Deze producten zijn zeer geconcentreerd en kunnen wonderen doen voor beschadigd haar.

Voor chemisch behandeld haar kunt u speciale verzorgingsproducten van de salon gebruiken. Deze producten zijn zeer geconcentreerd en kunnen wonderen doen voor beschadigd haar.

In plaats van relaxers te gebruiken, moet je je haar opnieuw in model brengen. Als je te maken hebt met een zware relaxer, zoek dan naar speciale verzorgingsproducten voor de bijzonder delicate verzorging van relaxers. Zorg ervoor dat je hoofdhuid schoon is. Je moet je hoofdhuid niet vuil laten worden. Een goed gereinigde hoofdhuid helpt haarbreuk en pluizigheid te voorkomen.

Masseer de hoofdhuid. Door de hoofdhuid ongeveer vijf minuten per dag te masseren, stimuleert u de doorbloeding en verbetert u de gezondheid van de haarfollikels. Vrouwen met ontspannen haar moeten het gebruik van relaxers tot een minimum beperken, het haar opnieuw in model brengen en royaal leave-in conditioner aanbrengen.

Vrouwen met strak gekruld haar kunnen het gebruik van relaxers verminderen, het haar opnieuw in model brengen en een leave-in conditioner gebruiken. Voor vrouwen met Geëindigd Haar reinigt u de hoofdhuid slechts minimaal. Gebruik een spritz flesje om het haar te reinigen voordat u onder de douche stapt. Gebruik vervolgens slechts een zeer kleine hoeveelheid shampoo. Breng een leave -in conditioner royaal aan op alleen de haarpunten en föhn en/of stijl het haar. Zo blijft het haar goed verzorgd en beschermd.

Laat het haar na het wassen aan de lucht drogen. In plaats van een handdoek te gebruiken na het douchen, kunt u het haar aan de lucht laten drogen in de speciale droger die in de meeste huizen aanwezig is. Zo weinig mogelijk gebruik van agressieve chemicaliën.Profoot care – het vermijden van strakke schoenen, en een goede hygiëne.

Eet gezonde voeding – voeding die speciaal is samengesteld voor een goede haarverzorging. Wanneer u voedingsrecepten maakt, gebruik dan een speciaal haarverzorgingsrecept. Niet direct op de hoofdhuid aanbrengen – bijvoorbeeld alleen op de haarpunten aanbrengen. Gebruik geen droogstrijkijzer – als het nog nat is – gebruik een droogstrijkijzer.

 

Lees meer

Cornrows

Box braids