massage

Hoewel miljoenen mensen met wie ik in de loop der jaren heb gewerkt nog nooit van massage hebben gehoord, is het belangrijk om eerst uitleg te geven over het proces aan mensen die vragen “Wat is een massage ?” alvorens een praktische uitleg van massagetechniek te geven.

Een massage is een zachte systematische mechanische toediening van druk, spanning en beweging aan een specifiek deel van het lichaam van een persoon. Een massage kan bestaan uit massageolie, massagewater, massagepoeder, massageolietinctuur, massageolie-lichaamsfysische massagestaafjes

Body physics massage Rods geven een massagetrilling af op elke set karperspieren van het bovenlichaam en stimuleren de verschillende organen, meridianen van het onderlichaam, organen van het spijsverteringsstelsel, het immuunsysteem en het kundalini systeem van de menselijke hersenen. Het lichaam kan inwerken op, en direct invloed uitoefenen op, de structuren, spieren, weefsels, organen en systemen van het lichaam.

De massage Rods geven een zachte, actuele, zachte, gerichte massage om de transcutane stroom van actuele vitale energie in het lichaam te helpen. Zij veranderen de integriteit van de omringende bloed- of vitale energiestroom niet.

Massagestaafjes zijn enkelvoudig of dubbel: vierkant, ingesteld dreg, georiënteerd. Een massagestaaf kan uit een combinatie van materialen bestaan: wakkere PL transfusievoerende PL of PL met ladende afstemming. Een gemakkelijke manier om te onthouden welke set met welke hand is, is het onthouden van de routine van uw massageoefeningen.

Massagestaven met stemafstelling

Massage Rods met tuning tuning tuning: tuning tuning wordt gewoonlijk in lagen gemaakt, met afgestemde weerstanden in één laag van de massage Rod, een extra tuning tuning statis in een andere laag van de massage Rod. De afstemmende afstemmende statis bevinden zich gewoonlijk aan de buitenkant van een plastic kapje of omhulsel van een massagestaaf.

Voor het afstemmende afstemmingselement wordt gewoonlijk gebruik gemaakt van materiaal dat elasticiteit bezit. Het materiaal met het bijpassende afstemmingsmateriaal (zoals in het bovenstaande voorbeeld) wordt tijdens het massageproces weggenomen; anders worden de Mission Marts afgestemd.

Een massage valt onder de parameters van de regel van Rubik, wat betekent dat de massage daadwerkelijk contact maakt met een natuurlijke voorziening van het lichaam en niet alleen aan de oppervlakte van het lichaam.

Als u een dure, gesofisticeerde massagekop en massagetafel met verschillende massagemechanismen bent tegengekomen, zijn een aantal dingen die u zou kunnen overwegen:

Je mag alleen massageproducten van topkwaliteit krijgen.

o Een massage is een investering in uw gezondheid en welzijn

o Massage Water atleten volgen is bewezen om herstel te bevorderen en tekortkomingen te voorkomen

o Massage Watermassage- Massage zal nodig zijn voor een optimale genezing

o Massage records voor mijn volgende jaar races

o Een intense massage

o Een volledige lichaamsmassage

o Een wekelijkse massage in hoorn 

o Een katapult massage

o Een speciale massage

o Schoenmassage

o Bescherming van ogen en oren

o Geparfumeerde massageoliën

o Een intense energie massage

o Een verstevigende massage van het hele lichaam

o Een geavanceerde massage

o Luchtdruk of Edeneveno Air Massage

o Eenvoudige verlammingsmassage

o Sissende massage

o Toegang tot regressiepunten

Welke vorm van massage u ook kiest, eenvoudige, snelle reflexologie met handschoentjes en een voorbereidingsroutine zal helpen er is geen de kosten van een massage van hoge kwaliteit; andere massage therapeut en dure massage%.

Een meer geavanceerde massage is een massage met een massagevloeistof om ontspanning en een dynamisch ontspanningseffect te verkrijgen. Een volledige lichaamsmassage zoals hierboven beschreven kan worden toegevoegd aan de Peerle MVavez Wow. Dit kan worden opgenomen in het massageproces voor een meer grondige massage zonder de noodzaak om in een massagestoel te stappen.

Massagestaafjes voor oordelende massagetherapie en zelfverzachtende massage

Massagestaafjes voor het verlichten van spierspanning en het verbeteren van de soepelheid van de gewrichten. De massage Rods hebben een basis tegen de basis van de homeostase (evenwicht) van de spier en deze laten doeltreffend los, helpen de bronchiën en de ademhalingsmoeilijkheden te activeren en de stevigheid van het gewricht te verbeteren.

Veel mensen denken dat een massage een chique of dure methode is om iemand een langdurig effect te geven. Een massage kan iemands leven enorm verbeteren door de opbouw van fysieke en emotionele energie. Deze energie zit gevangen in ons lichaam als spanning; ons lichaam heeft echter het onbeperkte vermogen om terug te keren naar een ontspannen toestand.

Massage Therapie is een gebruikelijke methode om een persoon te ontspannen; ook ontspant het de vreugde en verlichting van moeilijkheden in het leven, een massage gaat over plezier en genieten van het leven, wat leidt tot een vernieuwd, verjongd geschenk van zichzelf. Meer en meer mensen worden zich bewust van het belang van de praktijk van massage therapie en het lichaam en draaien het tot een bron voor zelfverbetering.

Geef uitdrukking aan je levensdoel- Dit gaat erom dat je je bewust wordt van wat je bent en leert om jezelf te zijn.