Kapper Venlo

Voedingsmiddelen voor gezond haar.

Haar is gemaakt van eiwitten, dus neem veel eiwitten op in uw dieet. Zes tot tien porties magere eiwitten per dag wordt aanbevolen. Aerobe lichaamsbeweging zal helpen om gezond haar te behouden.

Groenten en fruit bevatten vitaminen, mineralen en antioxidanten. Deze voedingsstoffen zijn nodig voor gezond haar. Gebruik shampoos en conditioner die vitaminen bevatten. De vitaminen van het B-complex zijn essentieel voor een gezonde manen. Zes tot tien porties van deze natuurlijke producten per dag wordt ook geadviseerd.

Reinigende shampoos helpen bij het verwijderen van vuil en het ontstoppen van de haarporiën. Laat u informeren door uw Kapper Venlo. Een grondige haarwasbeurt met reinigende shampoo verwijdert het vuil en zelfs olie uit je haar. Hoe? Als het haarzakje opengaat, komt het naar buiten. Dan dringt de benzoylperoxide of het salicylzuur binnen en verwijdert olie en vuil. Het is een natuurlijke manier van reinigen. Gebruik het één keer per week.

Het gebruik van citroensap is ook heel goed voor het haar. Meng een paar druppels citroensap in een kopje water en dompel het haar erin. Laat het vijf minuten inwerken. Spoel het grondig uit met water. Nadat u het haar gewassen en verzorgd heeft, spoelt u het nogmaals uit met citroensap. Dit is een effectieve manier van reinigen. Gebruik deze behandeling misschien twee keer per week.

Als je je verveelt in je huis, luister dan naar goede muziek. Een goed humeur zorgt voor goed haar. Ga overdag naar buiten en speel een gesprek dat de moeite waard is. Houd je gedachten van het werk en krijg wat rust.

Vermijd elke dag het gebruik van een haardroger. Laat uw haar op natuurlijke wijze drogen. Föhnen, die hitte afgeven, beschadigen het haar. Het haar blootstellen aan hitte wordt beschouwd als de belangrijkste oorzaak van haarbreuk, gespleten haarpunten en pluizig haar. Als u uw haar vaak föhnt, vraag uw klanten dan om een natuurlijke luchtföhn te gebruiken.

Eet gezond. Gebruik alle natuurlijke producten, vooral die vol eiwitten zitten. Laat de meest verse groenten en fruit in je sloten stromen. Gelatine uit eieren, vlees en kaas zijn uitstekende bronnen van eiwitten.

Laat het haar op natuurlijke wijze drogen. Hete lucht van een droger zal je haar beschadigen en kan leiden tot breuk. Ontwar uw haar grondig met uw vingers en een kam met brede tanden voor u naar bed gaat.

Breng elke dag henna aan op uw haar, breng de kleur tot leven en geniet van de glans van uw nieuw gekleurd haar.

Zorg voor een correcte shampoo voor schoon en gezond haar. Conditioner voor het haar zijn geweldige conditioner. Zoals de naam al doet vermoeden, vervangen ze de natuurlijke oliën die zich ooit op de haarschacht hebben gevormd. Het werkt vergelijkbaar met zonnebrandcrème voor het haar.

Gebruik nooit agressieve chemische producten zoals kleurstoffen, shampoos en conditioner op uw haar. In een Kapsalon Venlo kunt u informatie inwinnen over welke shampoo u het best kunt gebruiken. Deze agressieve chemische producten kunnen het oppervlak van het haar afbreken, waardoor het minder sterk wordt en het haar beschadigd raakt.

Smeer in plaats daarvan eieren op je haar, maak maskers en eet noten en bessen. Ze zijn geweldige natuurlijke conditioners en herstellen het beschadigde haar. U kunt ook olijfolie aanbrengen om het haar glanzend te maken en glans toe te voegen aan donker haar.

Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan ijzer, kiezelzuur en vitaminen. Moedermelk, geprakte banaan, avocado, kokosnoot en andere noten en groene bladgroenten leveren al deze essentiële voedingsstoffen.

Het innemen van multivitaminen en visolie helpt je hele lichaam, haar, nagels en eierstokken omdat ze vitamine B-complex bevatten, dat de groei van nieuwe haarfollikels en borstweefsel bevordert.

Gebruik amandelolie en olijfolie op je haar. Ze voorkomen en herstellen schade. Het verlies van haar is een duidelijk teken dat ze niet werken.

Wacht met het gebruik van de haardroger. Wanneer u het gebruikt, laat het dan niet langer dan een paar seconden op één plek. Als u het dagelijks gebruikt, begin dan met het wassen van het haar ’s ochtends en volg het met het wassen van het haar ’s avonds.

Niet kammen als het nat is. Gebruik een kam met brede tanden om het te ontwarren. Uiteindelijk zult u zeker blij zijn met de groei van uw haar.

Lees meer:
Beautysalon Venlo