Wimperlifting Rotterdam

een paar wimperextensions nemen is vrij eenvoudig

Klem en bind – nu!

De wimperextensions klemmen en/of hechten zich aan uw eigen wimpers. Ze worden op deze manier vastgezet met een speciale lijm. Het proces neemt een paar minuten in beslag en duurt een paar weken.

Hoe kom je aan de juiste maat?

De gemakkelijkste manier om de juiste maat te vinden is door denatuurlijke grootte van uw wimpers te bepalen. Probeer Find Your Least Bit en kijk of het goed op uw ooglid past. A Least Bit heeft een eenvoudige test bedacht: als u de Least Bit in uw andere hand houdt en een vriend of familielid vraagt hem vast te pakken, zullen zij weten dat uw wimpers de juiste maat hebben.

Gebruik geen individuele Human Hair Extensions

In plaats van het gebruik van individuele extensies, kunt u gebruik maken van een pruik met extensies. Extensions en pruiken zijn geweldige manieren om volume en lengte toe te voegen en omdat ze niet echt zijn, zien ze er natuurlijker uit. Op deze manier kunt u uzelf trakteren op een andere stijl, op een manier die meer bij u past.

Krijg een perfecte kleurovereenkomst

Het is een triest feit dat menselijk haar niet altijd uitgroeit tot een geschikte kleur! Wimper extensions zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid van kleuren, maar je moet altijd een kleur kiezen die het dichtst bij je natuurlijke haarkleur ligt. Als al het andere faalt, kunt u ook uw extensies verven om uw echte haarkleur te evenaren. Op deze manier kunt u die sproeten of bruine vlekken verbergen waar u niet gelukkig mee bent.

Nadat u uw extensies hebt gekocht, kunt u ze laten uitgroeien en genieten van de glamoureuze look die ze toevoegen aan uw glamoureuze look. Of, als u wilt dat ze op hun plaats blijven, kunt u zeTweened krijgen. Dit is een eenvoudige manier om uw wimper extensions prachtig en anders te maken. Get themTweened en geniet van het verschil in uw look en stijl.