Aloe vera creme

 

Aloë vera crème wordt gemaakt van dezelfde gel die wordt gewonnen uit de Aloë Vera plant. Het verschil tussen pure Aloë vera crème en commerciële zepen die synthetische stoffen bevatten voor verzachting, is dat de crèmeesculliposomesimalgarlplexandisoleucosamine.esculliposomesimpel extract van koninginnegelei en aloë bevat, waarvan is bevestigd dat het mariene geheimen zijn. Het verschil tussen de billen- en de vetcrème is dat de eerste 100% biologische ingrediënten bevat, terwijl de laatste alleen ongeveerzeducosamine envicoponen bevat.Het vetzuur dat aanwezig is in saffloer, bevordert het scheuren van vetcellen en laesies.

Saffloerolie is een ideale remedie tegen vet en cellulitis. Het helpt de watercirculatie in het lichaam te verhogen, en helpt bij het verhogen van het metabolisme en voorkomt zo dat vetcellen groeien. Saffloerolie is ook goed voor de versterking van het immuunsysteem van het lichaam. Saffloer is rijk aan vitamine C en dus nuttig om een ideale huidteint te krijgen.

DOXYCline geeft aanleiding tot de verschillende vormen van collageen, namelijk collageen type I en collageen type II.

Cynergy TKis geëxtraheerd uit celmembranen van gepatenteerde technologie op basis van soja. Het bedrijf produceerde de stof op grote schaal en begon deze samen met andere zepen op de markt te brengen. De stof verhoogt het vochtvasthoudend vermogen van de huid.

Phytessence Wakame is een extract van een speciaal soort Japanse zeekelp. Het is een van de best bewaarde Japanse medicinale huidverzorgingsgeheimen. Het is bewezen dat het zeer effectief werkt als een vochtinbrengende crème.

Phytessence Wakame geeft een zacht romig gevoel en houdt vocht uit de huid. Het is rijk aan mineralen, antioxidanten en vetzuren.

Monoï de Tahiti is een fijn poeder van slangenolie en wordt beschouwd als zeer effectief tegen huidveroudering en om vocht vast te houden. Het verfrist en lift de huid.

Polyglycerylmethacrylaat-20 is een veel gebruikte basis voor synthetische gezichtspoeders. Het is een helder synthetisch vet dat niet giftig is en wordt gebruikt in producten als lippenstiften en crèmepoeders.

Honing-Algen-Antitumis een uniek extract van honing uit Nieuw-Zeeland. Het is een krachtig antibacterieel middel voor de huid.

Human Growth Factor-inationis een mengsel van vitaminen die verantwoordelijk zijn voor de bevordering van de groei van nieuw weefsel en bot.

Jojobaolie is een natuurlijke vochtinbrenger en kan worden gebruikt in een huidverzorgingsproduct. Het is vergelijkbaar met een natuurlijke lipide. Lecithine-Prunus-osterior en jojoba.

Strengthening Serum-Phenolblue is een met vitaminen verrijkt supplement dat wordt gebruikt om het collageen en de elastine in de huid te versterken.

De onderhuidse vochtinbrengende crème kan op de huid worden aangebracht om haar te kalmeren en te verjongen.

Tarwekiemen – tarwekiemen bevatten veel eiwitten en aminozuren die helpen bij het herstel van de huidweefsels.

Toverhazelaar – een natuurlijke verzachter voor de huid.

Komkommer- heeft adstringerende eigenschappen en verlicht de jeuk, die in combinatie met andere ingrediënten kan worden gebruikt.

Wortel – het is een natuurlijke lipofiele antioxidant die schade aan de huidcellen helpt voorkomen en herstellen.

Citroen – heeft antiseptische en ontstekingsremmende eigenschappen, die uitwendig kunnen worden toegepast om ontstekingen te verminderen of in de keuken voor een slaapversterkend huismiddeltje.

Honing- werkt als een natuurlijk antibioticum. Het is geschikt voor zowel de normale als de gevoelige huid.

Aardappelen hebben natuurlijke zuren die in combinatie met andere ingrediënten kunnen worden gebruikt.

Olijfolie – beschermt de huid en is een goede vochtinbrenger.

Beste Schoonheidstips #5: Zorg voor een evenwichtige voeding en drink veel water!

U hebt voedingsstoffen en vitaminen nodig voor een gezonde huid en gezond haar. Vitaminen en mineralen zijn een goede manier om uw natuurlijke schoonheid te optimaliseren. Eet voldoende fruit en groenten en drink de hele dag door bronwater.

Beste Schoonheidstips #5: Zorg elke dag voor een goede hoeveelheid slaap. Uit onderzoek is gebleken dat de gemiddelde mens 6-8 uur slaap nodig heeft. Slaap is reconstructief voor het lichaam en voorziet de geest en het lichaam van meer voeding. Slaap houdt verband met de ontwikkeling van het immuunsysteem van het lichaam. Heb een aangename en rustgevende slaap.

Beste Schoonheidstips #5: Lach altijd. In het algemeen, laat anderen aardige dingen over je zeggen. Glimlachen zorgt er echt voor dat andere mensen zich beter voelen. Maar als je altijd ongelukkig bent en lacht, laat je andere mensen misschien automatisch evenveel afkeer zien. U kunt hen een slecht gevoel geven.

 

Lees meer

Aloe vera gel

Aloe vera gelly