Kapsalon Bergen op Zoom

 

zx swelling veroorzaakt droogte en schade. Hoewel we allemaal dromen van vloeiende lokken, weten we het nooit tot we het zien – een feit dat een van de meer voorkomende persoonlijke hygiënische ervaringen wordt. Een van de meest voorkomende tekenen van ‘waterstofperoxide’-vergiftiging in ons lichaam is te vinden in de kleur van ons haar. Het contrast tussen de y-kleur van ons haar en de witte kleur van onze tanden lijkt misschien niet zo groot, maar het wordt allaaf zichtbaar als we het in ons haar ervaren.

Kapper alfahydroxybromaat (AHA) is een natuurlijke verbinding die wordt aangetroffen in een variëteit van suikerriet, niet alleen in zappe vruchten, maar ook in streken ver daarbuiten. Het wordt gebruikt als een natuurlijk alternatief voor het agressieve hydrochinon dat wordt aangetroffen in op hydrochinon gebaseerde geneesmiddelen, die efficiënt zijn om de melanine in onze huid op te lossen. De stof is een effectieve remmer van het enzym dat de melanine in onze huid genereert. In ons haar ontbreekt de stof celchid, wat leidt tot de productie van procertan.

Wanneer de vroegere haarkleur (voorgebleekt) vervaagt en zijn plaats inneemt als de nieuwe haarkleur (gekleurd) neemt het de kenmerken aan van het andere haar dat werd veranderd. Het uitvallen van het oude haar als een nieuwe volwassen haar is een aanwijzing dat een nieuw haar het dode haar heeft vervangen.

De conditie van het haar van een persoon is afhankelijk van het dieet dat hij of zij heeft. Een gezonde voeding bevordert een gezonde haardos. De bètacaroteen en luteoline in de voeding bevorderen een gezond hart, geven een langere levensduur en verbeteren het verteringsproces in het lichaam. De verbetering van de microscoopresultaten is afhankelijk van de hoeveelheid van deze voedingsstoffen die in het voedsel aanwezig zijn. Groene groenten, volkoren granen, noten, fruit, zuivelproducten, vis, eieren en bepaalde vleessoorten is de lijst van natuurlijke voedselgroepen die deze voedingsstoffen bevatten.

Magnesium – Overtollig magnesium uit verschillende bronnen, zoals te veel chocolade consumeren, magnesiumsupplementen zoals magnesiumcitraat nemen.

Biotine- Bevordert de celgroei, bevat riboflavine, biotine en B6.

Proteïne- Bevordert de groei en de sterkte van het haar

Vitamine A bevordert de celgroei, bevat selenium en betacaroteen.

IJzer- Bevordert de groei, bevat ijzer en koper.

Zwavel- Bevordert de haargroei, bevat tryptofaan en biotine.

10 clusters fruit, 15-20 clusters groenten, 10 gram peulvruchten en 10 gram volkoren granen, 10 gram kip, kalkoen, eieren, gedroogde vruchten, noten, pinda’s, geteelde noten en bepaalde voedingsmiddelen zijn rijk aan biotine en vijf keer meer vitamine A en ijzer. Neem abrikozen, perziken, wortelen, mango’s, abrikozen, bosbessen, paardenbloemen, peterselie, spinazie, volle granen en noten op in uw voedselinname en verhoog geleidelijk de frequentie van uw voeding.

Verhoog uw voedselinname met groene (groente)groenten, groene bladgroenten, salades, wortelen, pompoenen, groenten, peulvruchten, Chinese kruiden en bepaalde soorten fruit en groenten. Eet dagelijks een bepaalde hoeveelheid van deze voedingsmiddelen, zoals vijfhonderd toiumzaden of pecannoten, dagelijkse hoeveelheid bosbessen, dagelijkse hoeveelheid spinazie, dagelijkse hoeveelheid walnoten, dagelijkse hoeveelheid aardbeien, enz.

Witte stoffen – tarwe, haver, rijst, gouden vruchten, lever, kaas van een maand, eieren, boter, vlees, gefrituurde gerechten, enz.

Vermijd bruine of donker gekleurde kleding.

Raak je gezicht niet aan met je handen.

Wees voorzichtig als je je voeten beweegt.

Overtollig zout en vet in je lichaam en eet minder zoutrijk voedsel.

Eet karamelmaïs direct uit de maïskorrels. Meng het met citroensap of zonder citroensap, voeg een snufje suiker toe om het automatisch zoet te laten smaken.

raffineer suiker met citroensap en suikerpasta en breng het gelijkmatig aan op je gezicht.

Koffie blijft goed voor je, zelfs als je het in kleine hoeveelheden drinkt.

Soepen die extreem droog zijn, doen uw gezicht waterig aanvoelen.

Vermijd alcohol, drugs en roken.

Alcohol droogt het weefsel uit en deze eigenschap tast je gezicht meer aan.

Neem vet en melk in kleine hoeveelheid om een pasta te maken en masseer je gezicht met het vet en de melk.

Giechel als je denkt dat je dik bent.

Vermijd zure smaken en zout voedsel.

Cafeïnehoudende dranken moeten worden vermeden.

Dus, een gelukkig gezicht is het doel van iedereen.

 

Lees meer

Herenkapper

Kapsalon