Hilversum is een deskundige Europese kapper en ontwikkelaar van vele Europese hairextensions oplossingen. Hij begon in 1992 met het ontwikkelen van een methode om ongebruikt foundation haar te bevestigen door het op het eigen haar van een vrouw te lijmen. Dit werd in 1994 gerevolutioneerd. Sindsdien wordt zijn techniek gebruikt om hairextensions aan origineel haar te bevestigen.

De Hilversum methode is een zeer goede methode. Het is de veiligste van alle bevestigings methodes. Als u hairextensions wilt kopen, raad ik u, de Analia Rodis uitverkoop aan. Bij de Analia Rodis uitverkoop kunt u de beste extensions ter wereld kopen, gemaakt van Europees haar. Aangezien het een siliconen implantaat op basis van siliconen is, is het de meest natuurlijk uitziende haarverlenging en ziet er daarom zeer realistisch uit. Het is de duurste haarverlenging en ziet er daarom ook het meest realistisch uit. Het is leuk om te dragen, en essentieel voor veel vrouwen. Ik ben van mening dat de Analia Rodis verkoop een van de beste opties in hairextensions heeft. AnaliaRodis is een bekende haarverlenging producent die zeer geliefd is om hun Titanium Hair Extensions.

Het proces is vrij eenvoudig. Theodosis titanium wordt gebruikt om bepaalde metalen onderdelen uit te harden. Siliconenolie en gehydrogeneerd polyoxynol worden in het proces gebruikt om theodosis titanium uit te harden. Het is een schone, reukloze en niet-giftige kunststofverbinding. Het is duidelijk en geurloos en onomkeerbaar too.Theodosis titanium wordt gebruikt om verloren functionaliteit te vervangen en de schoonheid van menselijke wezens evenals voorwerpen te verbeteren.

Het gebruik van deze haarverlenging is heel eenvoudig. Theodosis titanium wordt aangebracht op het hoofd van een vrouw. Theodosis titanium lijmt een enkelzijdige vlecht over de natuurlijke haarlijn van de vrouw. Het wordt dan bevestigd aan het eigen haar van de moeder. Bij de tweede ontmoeting wordt opnieuw theodosis titanium gebruikt om de nieuwe vlechten over de natuurlijke haarlijn van de moeder te bevestigen. Dit gaat zo door tot het hele hoofd is voltooid.

Deze methode zorgt voor een zeer natuurlijk ogend kapsel. Zelfs moderne pas gekwalificeerde kappers maken gebruik van de methode. Het is zo mild dat het gebruikt kan worden bij kinderen van alle leeftijden. Een ding dat ik moet wijzen is de kosten van deze haarverlenging. Het is goedkoop. In feite, kunt u het voor ongeveer US$ 50 – $oids bevestigen. U kunt zo creatief zijn als u wilt. U kunt het ontwerpen op elke manier die u wilt.

In tegenstelling tot de methode van bonding gebruik medische lijm voor het bevestigen van de extensies. bond lijm is echt hard en kan leiden tot een aantal problemen indien niet goed toegepast. Het kan leiden tot vervlakking en ongezonde haargroei. Ik echt niet aanraden deze methode voor beginners.

TCA Hair Extensions:

Er is nog een andere methode. TCA (Trichloorazijnzuur) extensies. Het is milder en gemakkelijker om mee te werken.

De reden dat TCA extensions zo populair worden is omdat ze er net zo uitzien en aanvoelen als echt haar. Het beste deel is dat er geen bijwerkingen gerelateerd aan haar extensies zijn zoals er is met extensies bevestigd aan je echte haar.

Het eerste wat je moet doen is natuurlijk weten waar je natuurlijke haar zit. Je kunt zo eerlijk zijn als je wilt en weten waar het zit en waarom. Het maakt niet uit.

Ten tweede moet je het bindmiddel op je echte haar aanbrengen. Dan gebruik je IBD (iron oxide bright) gevolgd door UV-uithardend bleekmiddel om de kleur te krijgen die je wilt.

Er zijn een paar dingen die je moet vermijden bij het krijgen van deze haarextensies. Het gebruik van medische lijm voor het bevestigen van hen wordt niet aanbevolen. Vermijd ook contact met chloorrijk water.

Er zijn verschillende soorten van deze extensies. Sommige gebruiken synthetisch en sommige gebruiken echt menselijk haar. Ik raad aan om voor human hair extensions te gaan. Ze zien er natuurlijker uit en voelen natuurlijker aan.

Het mooie van TCA extensions is de veelzijdigheid. Je kunt ze gemakkelijk stylen. Door middel van Make-up, kunt u gemakkelijk instellen hoe uw haar extensies eruit zullen zien. Deze kunnen tegen kleurstof, verwarmingstoestellen, zwembadchemicaliën en andere chemicaliën.

Ze gaan tot 4 maanden mee. Daarna kunt u de verlenging laten verwijderen of u kunt de inslagen laten weghalen.

Er zijn verschillende soorten wefts. Sommige worden aan het natuurlijke haar vastgemaakt en andere worden aan uw haar vastgemaakt.

Wat u ook kiest, onthoud dat het belangrijkste is dat u dit professioneel doet. Dit kan erg stressvol en tijdrovend zijn. Veel vrouwen laten dit in laagjes doen omdat ze de extensions er salonfris uit willen laten zien!

Deze inslagen, kunnen overal tussen de $300 en $500 kosten, afhankelijk van het aantal extensies dat je hebt.

Tot slot, vergeet niet, TCA extensies zal moeten worden bijgewerkt om de 2-3 weken, (zwellingen, cuticula gladstrijken crème, borstels, shampoo en conditioner). Hairextensions zijn misschien niet 100% menselijk haar, dus vergeet niet dat shampoo en conditioner regels!