Beautysalon Den haag

Angela geeft een gezichtsbehandeling

Zijn uw wenkbrauwen dun en hebben ze een lift nodig? Neem dan eens contact op met een goede beautysalon Den Haag. Dan heb je last van “ravenfade” – het begin van donkere haren onder de huid. Hiervoor moet je naar Angela voor een sessie gezichtshaar bleken. “Ik kan u garanderen dat voor een getrainde technicus de techniek vrijwel pijnloos is,” zegt Angela. Dus waarom zou je niet eens kijken of een Lift-a-holic je kan helpen je wenkbrauwen te verbeteren in plaats van ze weg te halen?

Kost een beetje moeite, ja, maar het is een leuke ervaring waar je elke keer van kunt genieten. Onthoud wel dat je bij haar moet blijven. Ze is goed in wat ze doet. En als u om wat voor reden dan ook niet helemaal tevreden bent met haar werk, zou u wel eens met een heel andere vrouw kunnen eindigen.

 

Wenkbrauwen zijn groot. Als je ze te veel epileert, moet je misschien leven met een permanente herinnering aan hoe lang geleden de wenkbrauw is

geplukt. Als een wenkbrauw per ongeluk is verwijderd, laat hem dan weer groeien.

Het begint met re-shape. Angela heeft jaren besteed aan het perfectioneren van de contouren van uw gezicht en het vormen van uw wenkbrauwen om te passen. Als ze te dun of te dun zijn, kan zij ze sneller en gemakkelijker in model brengen dan een technicus. Bij een complete wenkbrauw make-over laat Angela je zien hoe je de wenkbrauwen prominenter kunt maken door de verdwaalde haartjes tussen de wenkbrauwen op te ruimen.

Vervolgens zal Angela een poeder aanbrengen om de kleur van je wenkbrauwen lichter te maken en ze meer te laten opvallen. Ze zal je laten zien hoe je de paar lichtere haartjes die overblijven kunt camoufleren en hoe je die haartjes kunt camoufleren door ze uit te dunnen. Met deskundige hand zal ze dan beginnen de wenkbrauw opnieuw vorm te geven.

Indien nodig, zal ze de wenkbrauwen chirurgen. Dit is een zeer belangrijke stap om te nemen, omdat het ervoor zorgt dat de wenkbrauwen bij het gezicht passen. Een getrainde technicus zal met een pin-punt de voorkant van de wenkbrauw markeren zodat de arts kan snijden. De arts zal dan het gebied tussen de wenkbrauwen scheren om vorm te geven.

Tijdens de volgende sessie worden de wenkbrauwen opnieuw gevormd, dit keer in overeenstemming met de voorkant van het gezicht. Ze zal de buitenste uiteinden van de wenkbrauwen scheren om ze te laten overlopen met de voorkant van het gezicht.

Tenslotte wordt er een beetje kleur aan de wenkbrauwen toegevoegd. Een klant kan ervoor kiezen om een beetje kleur in hun wenkbrauwen te laten aanbrengen of ze kunnen ervoor kiezen om gewoon bleek aan hun wenkbrauwen toe te voegen of ze kunnen ervoor kiezen om een pincet in

hun wenkbrauwen te laten aanbrengen. Dit is iets wat je moet doen om bij de look van permanente wenkbrauwen te blijven.

Angela geeft alle klanten een snelle bijwerking van wangen, lippen, ogen, wenkbrauwen en wimpers. De procedures die zij op dit gebied uitvoert zijn niet invasief, en er worden absoluut geen chirurgische ingrepen uitgevoerd.

Iedereen is anders. Sommige delen van het gezicht die dunner worden, vallen niet zo op, maar je kunt wel merken dat je wenkbrauwen wat dunner zijn. Het is echt een kwestie van het vinden van de juiste technicus die de perfecte wenkbrauwvorm aan uw gezicht zal geven. De meeste problemen ontstaan door het kiezen van de verkeerde wenkbrauwen en de verkeerde kleur.

Bij een schoonheidssalon Den Haag nemen de tijd om de juiste wenkbrauwvorm, kleur en technicus voor u te vinden. U zult blij zijn dat u dat gedaan heeft. Maak opnieuw contact met uw natuurlijke wenkbrauw

 

en begin er op uw best uit te zien en u goed te voelen!

Lees meer:

Beauty center Den Haag