Microneedling Den HaagMicroneedling Den Haag – wat een vrolijke gedachte – natuurlijk ben ik blij dat je dit artikel leest. Toen ik in de teint industrie zat, was een van de eerste dingen die ik leerde dit – om een huid een goed leven te geven, moet ze diffuus zijn. Een diffuser werkt helemaal op zichzelf zonder dat je een toner, zeep of andere producten hoeft te gebruiken. Warmte is een geweldig iets, maar voor rimpels is het de warmte die actie brengt. Dus laten we beginnen met een paar redenen voor rimpels.

Houd je haar glanzend met deze top 10 tips voor meisjes!

Schade door de zon

Kapotte haarvaten geven te veel warmte af aan de huid. Deze warmte stimuleert vervolgens collageen dat afbreekt. Hoe vaker je de huid blootstelt aan warmte, hoe vaker de afbraak zal plaatsvinden.

Uw huid zal gevoeliger zijn voor de zon. Dit betekent schade door de zon en meer rimpels. Als we ouder worden, begint de bovenste laag van onze huid te verslappen. Deze verzakking is het resultaat van onderzoek dat is gedaan bij deelnemers die zijn bestudeerd van de jaren 1920 tot de jaren 1940. Naarmate je ouder wordt, wordt deze laag dunner, waardoor het vlies tussen de opperhuid en het huidoppervlak afneemt. Dit is de belangrijkste reden waarom de huid er uitgezakt uitziet.

Als je ziek bent, heb je eigenlijk een grotere kans om je huidcellen te beschadigen. Hoewel het niet helemaal waar is dat je niet gezond kunt worden van alle voedingsstoffen, is het wel zo dat voedingsstoffen uit een gezonde voeding je huid de gezondste kans geven om zichzelf te herstellen.

Roken

De nare waarheid is dat roken je huid sneller doet verouderen. Studies hebben aangetoond dat rokers vijf keer meer kans hebben op een leerachtige huid en rimpels rond de mond.

Dit is een boosdoener die de huid vroegtijdig veroudert. Het verzwakt de buitenste laag van de huid en maakt haar vatbaarder voor beschadiging door de zon, Sproeiresten van sigarettenas zijn te vinden op de tanden van iedereen die regelmatig rookt.

Droge huid

Koud weer kan je huid juist droog en schraal maken. Tegen het einde van de winter is een droge huid heel gewoon. Als het daarentegen warm en droog weer is aan het begin van de zomer, zal uw huid vaak gemakkelijker en sneller verbranden.

Als je echt serieus bent over het gezond en rimpelvrij houden van je huid, gebruik dan geen mimiek als onderdeel van je gezichtsuitdrukkingen. Zoals veel mensen weten, voegen die kleine bewegingen extra rimpels toe aan je huid.

Het dragen van zonnebrandcrème kan helpen de huid te beschermen tegen schade door de zon, maar soms is het nodig om meer bescherming te dragen wanneer de zon in een sterke hoek staat ten opzichte van de horizon of wanneer het bewolkt is. Jodiumhoudende zonnebrandcrème kan gemakkelijk worden aangebracht, en het is de moeite waard om u te beschermen tegen de schade van de zon wanneer u op het strand of bij het zwembad bent.

Ik hoop dat sommige van deze top 10 haarverzorgingstips voor meisjes hierboven helpen om je huid er beter uit te laten zien. Veel mensen besteden veel tijd en geld om grijs haar en vroegtijdig grijs worden te verbergen, maar ze zien niet in dat gezond haar een teken van gezondheid is, ongeacht hoe goed de behandeling of kleur is.

Houd je aan onze haar tips en geniet van het feit dat je er geweldig uit ziet!